Jump to content
vincent shutterstock

MISSING IMAGES thread, Read this before reporting

Recommended Posts

50 minutes ago, Stuart Monk said:

Approved 7 days ago. Still not appearing in my portfolio and still not searchable. 774472066 Very frustrated as I specifically timed this holiday image to be available 10 days before Christmas.

Hi, Stuart

There are two ways to deal with this situation 1 - Wait  2 - Upload a different version of the photo (perhaps the new photo goes into the portfolio before)

this situation can be continuous, I am accustomed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, muratart said:

Hi, Stuart

There are two ways to deal with this situation 1 - Wait  2 - Upload a different version of the photo (perhaps the new photo goes into the portfolio before)

this situation can be continuous, I am accustomed.

 

Thanks, I tried uploading a different version, it was rejected lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Images approved on 12/12/2017 are not shown in my portfolio. Although they are shown in catalog manager section. 


Here are the Batch ID numbers:
202966318
202332988
202332772
202332775
202332778
202332763
202332781
202332766
202332784
202332769
202332787
202332757
202332745
202332748
202332739
202332742
202332751
202332733
202332760
202332736
202330132
202330129
202330126
202330078
202330147
202330102
202330123

Share this post


Link to post
Share on other sites

The following images are missing from my portfolio and in the search results.  they were all approved 12/14 and it is now 12/20.

772503332

774493105

774492925

774492751

774492505

774491989

774466498

774466132

774465376

774464377

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, There
I have 26 images that were approved on 12/12/17 that are missing from my portfolio and not searchable.The photo ID numbers are:
773839222
773839225
773839228
773839231
773839234
773839237
773839240
773839243
773839246
773839249
773839174    
773839177    
773839180    
773839183    
773839186    
773839189    
773839192    
773839195    
773839198    
773839201    
773839204    
773839207    
773839210    
773839213    
773839216    
773839219

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2017 at 5:44 PM, lichko said:

Hi, same problem here, hope you can resolve this in quick manner. All photos were added 7 days ago, and I have received an email on 16th December that in last 24h, 161 of my photos were approved. IDs of images that are not showing up in my portfolio:

Hopefully this would be solved soon, still waiting...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Approved 12/12/2017

 

202490797 12/12/2017 1
202200931 12/12/2017 1
202200913 12/12/2017 1
202200898 12/12/2017 1
202200883 12/12/2017 1
202200919 12/12/2017 1
202200901 12/12/2017 1
202200886 12/12/2017 1
202200916 12/12/2017 1
202200904 12/12/2017 1
202200889 12/12/2017 1
202200922 12/12/2017 1
202200907 12/12/2017 1
202200892 12/12/2017 1
202200877 12/12/2017 1
202200925 12/12/2017 1
202200910 12/12/2017 1
202200895 12/12/2017 1
202200880 12/12/2017 1
202200928 12/12/2017 1
202200862 12/12/2017 1
202200850 12/12/2017 1
202200871 12/12/2017 1
202200856 12/12/2017 1
202200868 12/12/2017 1
202200853 12/12/2017 1
202200874 12/12/2017 1
202200865 12/12/2017 1
202200859 12/12/2017 1
202200847

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

There has been some kind of processing errors with these files batches dated the 1-10-2018. I have files that are either not showing in my portfolio after several days, not found in search results or the video clip does not play properly. These are the files:

34729750

34729765

34729780

34729762

34729777

34729792

34729759

34729774

34729789

34729786

34729753

 

Thanks,

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Tessa Palmer said:

still no action taken here. exactly how long should I wait and what's the next step to get this issue resolved?

I have been waiting for a month for SS team to solve the issue, and they didn't. Very bad service overall. I have deleted more than 150 photos and contributed to iStock, thinking of going exclusive there as SS payments seem more like algorithmically programmed. Not accusing just saying it seems really weird to earn almost exact sum of money each month, no matter how much new photos I ad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/12/2017 at 12:20 PM, Jojo Textures said:

Hello, I've these images that are shown in my catalog manager section, but they are not searchable and visible on my portfolio.


Those were approved on 16/12/2017

203232832

203203084

202647196

202640944

202218256

202215163

202209223

202206178

202202149

202198375

202188733

 

Resolved!

 I deleted the images and uppate them again.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having had a photo accepted - if I look at it in approved the thumbnail is there, but if I click on it - it says 400 Bad Request It's less than 24 hrs since approval so will wait a day or so, but normally when approved you can click and see it immediately (I think)?

Anyone having this difficulty?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...