Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Shutterstock
    • Forum Guidelines
    • Announcements
    • Contributor Experience
    • Show and Tell
    • Technical Issues
    • Hardware & Gear
    • Archive
    • Critique Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Instagram


Facebook


LinkedIn


Location


Interests

Found 28 results

  1. dimarion

    Missing payment

    Hello I not recieved money. When will I get my money 228 dollars that must be send to my moneybookers account to 12 january 2016. Why I still did not get this money? I am waiting for this 228 money on my PayPal account now (I changed payment information from moneybookers to paypal) Why you do not answer ? I wrote many times to submit@shutterstock.com - but no any answer? Why you ignore me? Hope for your help. Thank you. Dmitry
  2. Hi. New member. 3 photos have been rejected for "Missing Vintage Content Property Release." 1. Is that the "Property Release" form? It says nothing about vintage. I am having a hard time navigating the whole "form" requirements in general. Also, can you update the reviewed/reject photos with the missing reasons without uploading it all over again. It seem silly to start all over when all I need to do is upload a form. Thank you.
  3. My portfolio is reduced from around 700 photos (I forgot if 700+) to 24 photos. Is anyone else facing this? The lack of any recent threads about this is worrying!
  4. Hi, I just received the payment of 12/2019 via Paypal but I still haven't received the payment of 11/2019 which I should receive by 15 December 2019. It's getting me worried that I will receive it or not. I have been using Payoneer as my main method to receive payment for a year but however, I am not sure it is the reason why I didn't receive the payment so I changed my payment method to Paypal last month and then I received the payment of 12/2019 but not 11/2019. Can anyone or staff help me here? I received the notice about my payment on 5 December 2019 but so far, no payment was sent. Please reply via email. I contacted Shutterstock support but I am not sure if I can rely on him. The case reference ID is ref:_00D301GgSC._5003Zyv0AY:ref
  5. Hi! This morning there was 6000 images in my NOT YET SUBMITTED queue. I had an employee working and the next thing we see is it dropped to 1500 unsubmitted images. Question is, anyone knows what happened there? If they are gone for good, is there way I can have the list of all the content I have in my portfolio in order for me to reupload the images that were removed for I do not know what reason? Thanks!
  6. At last, a new reason for rejection! For an ink illustration of a volleyball, done with broad, rough brush strokes 25 years ago, I received a "missing reference image" reason for rejection. A few years ago, the rejection would have been for it not being vector-smooth, so kudos to the system for learning the difference! It's odd, since the ball is not auto traced (it's a scanned, raster image). It's fairly abstract, and not remotely recognizable as a specific volleyball. Its basic form is universal; it's not a branded, specific ball. And it was drawn from a live model (volleyballs don't need model releases unless Tom Hanks has painted a face on them. I think.). Therefore, there is no reference material, beyond what my eyes beheld. Wisely, there's a check-box for "illustration without reference." That ought to work! Less wisely, it doesn't work. At least, not for that. Who knows what that's for? Round 2: rejected again. What's the work-around? Do I need to find a similar photo and pretend that I used it for reference? I already fill out property releases for illustrations that come solely from my imagination, so this game is not new to me. But I'd rather not have to lie to provide honest work.
  7. At the top of the page, the correct number of videos is shown with newest filter but as you scroll down the page, no more videos are loaded. When you reach the bottom of the page, the page numbering shows only one page, next page button is grayed out. Half of my videos are missing from my small video port. Anybody else seeing this?
  8. I mainly contribute photo's but do have a few video clips (I think about 4). I have gone to catalogue manager, but I can no longer see my footage? I clicked footage, but it just advertised others. I am sure there used to be a tab for footage - I was going to put them in a set, but can't find them to do this. Any ideas how else I can search for them? Thanks
  9. Where have all the titles to images gone? I thought they used to be uploaded in still images but when looking through my and others portfolios I don't see any titles, only descriptions. Did Shutterstock do away with all the titles? I take a lot of time to use up the 200 characters available which is a combination of title and description. But after I upload I only see the characters my descriptions counted. Why is Shutterstock deleting or not uploading the titles I invested so much time in? I use photoshop elements to put my metadata in file Info. Some sites separate out titles from description, others do not. How do I make it so all my titles are used? Am I going to have to just cut and paste my titles in before beginning of description in Shutterstock in order to use all my 200 characters? Or are the titles being used somehow just without anyone seeing them? If I put title in Title field and Title at start of description in meta data Info before uploading to get title in 200 characters allowed, I will most likely be deleting it from a lot of other sites or doing a lot of cutting and pasting. Any thoughts on how to solve this? Or insight into Shutterstocks thoughts on Titles? Thanks
  10. Is anyone else experiencing a sudden lack of SODs? It looks like I stopped getting them sometime late Monday. Two days with zero SODs hasn't happened in many months.
  11. Four days ago I have uploaded 5 images. For three days they have been waiting for the review. Yesterday morning they have simply disappeared, while other more recent images have been reviewed and accepted. The missing images are not reported nor under “accepted”, neither under “rejected”. What the &*%$% ??? ------- Edit. I have got an answer from the "Shutterstock Contributor Expert" "This appears to be a known technical issue and is well reported in the forums for this month. According to Shutterstock, a new problem has also appeared in the past 48 hours and they hope that this may all be resolved within 48 hours and it will be business as usual." I am impressed how fast they answered me: in less than 10 minutes!
  12. My previously uploaded (and not submitted) images are missing from the new submit page. But they are visible in mobile view. Is it not possible to submit previously added content from the new form? I have added pictures from the new upload form and my mobile device.
  13. Who knows how many times , I carefully monitor the behavior of my new approved images (not just mine but an others) for almost 48 hours. My new photos have disappeared from searches, as well as from my portfolio early this morning in the European time, ie. after 24 hours when they were approved and regularly appeared in searches on the first page. This category is not overwhelmed with new photos at this time, so I noticed that other new photos do not disappeared like mine. I am in the 0.38 tier, and now I don't upload so many photos, only selected with very high quality, at least in my opinion. I guess it does not suit you, and I'm transferred to another mode that makes everything to turn me off from uploading new photos. If you have your common explanation that that servers need time etc. it does not go any further, as other contributors seem to be directed to the correct server. Please, in the future, send my new photos to the correct server or turn the switch. ( 116340137 ) I know it will appear later, but it will be far in the search so nobody will pay attention to them.
  14. I have total 69 approved images. out of which only 66 are showing in portfolio. following Image Photo ID are missing: 753031030 753025711 753649228
  15. I have 61 active images. Now almost one hour ago it is showing zero active images. all active images are missing.
  16. Hi, Have during the latest week not seen my port on my contributor site, when I click my home at Shutterstock it says the right number of images but no images are showing, maybe related to the cut of 2/3 the latest months?
  17. Strange - I've had 3 new downloads from Switzerland - but they aren' yet showing in my daily earnings summary - not an unusual occurrence , as can take a while - however, in my IPhone App - they also aren't showing which is very unusual as normally they will show there near enough straight away - I know they'll appear eventually, but strange there is such a big lapse - I first noticed them at least 45 mins ago - and still not showing. Anyone else had new downloads that aren't yet showing - but should be ? Just curious!
  18. Previews of my latest upload is invisible in my portfolio and browser too ;/ https://www.shutterstock.com/g/nioloxs?language=en
  19. I uploaded 220 images by FTP over an hour ago and I don't see them in my content. Does anyone know how long it should take for them to show up?
  20. I realised that lots of my images (I could see some images from others had similar issues.) had only 2-5 keywords under the description text. For example: https://www.shutterstock.com/image-photo/red-sandstones-blue-sky-canyon-eilat-533924896 -- 4 keywords If I try to edit the image details with "Approval status - images" -All keywords OK. Is it only a page rendering issue?
  21. Good morning all, I was just wondering if I was doing something wrong, I went to edit some photos titles and check key words found nothing in key words completely gone is this normal or is it me. thanks
  22. Hello! I have following issue. About 20 hours ago, pictures marked red, were visible in my gallery, 3 of them were even sold. Today i can only see them in Catalog Manager and as miniatures on map. When i try to navigate to them they technically does not exist. Does anyone have similar issue? Thank you in advance.
  23. Heya all, Sorry if this has been asked before but I did a search of this forum and couldn't find anything. Perhaps I don't know the terms to put in the search bar. Anyway, when I upload my stuff I find that some will retain the metadata (tags, title, etc) and some will not. I compare the ones that do to the ones that don't in their windows file folder and there's no difference in format or anything that I can think of that would cause this to happen. The data is all there in the same manner and even some similar images where I simply copied and pasted the same tags over, one will upload with the data and the other one won't. What is causing this?
  24. Hi everyone! I have a strange problem. One of my vectors has been approved, but it seems that something went wrong, and corresponding .jpg of my illustration was missed. In Catalog manager and in search result page is the same situation, like that: no preview, like this What can i do, to resolve problem? Wait some time or delete this image, and resubmit again? Lot of thanks, Artem S. P.S. Sorry for my awfull English, i trying to do my best
  25. I've noticed this a couple of times already, but previously I thought it was a mistake on my part. However, now there was an occasion in which I am 100% sure I entered meta data to this clip and submitted it with others in a batch. After review, I see that all clips have been reviewed (none is pending for review), but this clip is not shown anywhere, not in approved, not in rejected clips... Gone with the wind... What is going on?
×
×
  • Create New...